Sommeravslutning

Sommeren nærmer seg. 2. juni ønsker vi å invitere til sommeravslutning for Teosofisk samfunn i Norge. Festen holdes hos Halldor Bragason i Utsiktsveien 3 på Strømmen, og vi vil oppfordre alle til å ta med seg mat til en felles buffet. Det vil bli servert te og kaffe.

I forkant av avslutningen, med god mat og hyggelig samvær, vil Jan Helge Olsen lese formålene, en tekst som beskriver Teosofisk samfunns oppgave og to korte beskrivelser av samfunnets tankefrihet og selvstendighet. De to korte beskrivelsene om tankefrihet og selvstendighet utdyper hva som kreves for at Teosofisk samfunn og enkeltmedlemmer skal ivareta oppgave og formål. Teksten om tankefrihet ble utformet på Teosofenes General Council i 1924, mens teksten om samfunnets selvstendighet ble utformet på Teosofenes General Council i 1949. Begge står å lese på Teosofisk Samfunn i Norges innmeldingsskjema.

Det er Teosofisk Samfunns ønske å danne en arena for dialog som kan bidra til større gjensidig forståelse og respekt mellom mennesker av ulik bakgrunn, perspektiv og ideologi. Det blir derfor, underveis og etter opplesingen, mulighet for dialog og alle oppfordres til å stille spørsmål og komme med innspill knyttet til temaet.

Ta kontakt med koordinator Audun Solberg, tlf. 905 68 474 ved spørsmål om arrangementet.

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s