Enneagrammet

Søndag 7. januar vil Henrik Sælid snakke om Enneagrammet. 

Enneagrammet har en ukjent opprinnelse, men innehar elementer fra både jødedom, kristendom, islam, taoisme, buddhisme og antikk gresk filosofi. Enneagrammet blir i moderne psykologi fremstilt som en personlighetsmodell bestående av 9 arketyper i den menneskelige psyke; det vil si 9 grunnleggende forskjellige identiteter.

Enneagrammet handler om skillet mellom enkeltmenneskets sanne identitet og enkeltmenneskets karakter (rollefigur). Enneagrammet kan kalles for en psyko-spirituell modell, fordi den forener psykologisk innsikt med spirituell visdom. Ta gjerne enneagram-testen og noter resultatet på en liten lapp for deg selv før du kommer. Du finner testen her: enneagram-personality.com (nb. når du skal lese av resultatene, scroll deg helt nederst på siden for å finne gratis versjonen.)

Sted: Utsiktsveien 3, 1466 Strømmen. (vi har ikke Zoom møte denne gangen).

Tid: søndag 7. januar kl. 17.15

Etter foredraget har vi enkel bevertning, og det åpnes opp for dialog. Synspunkter og meninger presentert av foredragsholder og andre i løpet av programmet representerer ikke nødvendigvis Teosofisk Samfunn.

Har du spørsmål om arrangementet, ta kontakt med Hildi på mob. tlf: 413 94 122.

Vel møtt!