The path


Søndag 7. april kl 17:15 vil Audun holde en innledning/ lite foredrag kalt «The path». Foredraget The path, er et av i alt 12 foredrag, som sammen utgjør et kursporgram fra «Theosofic world resource centre».

I The path redegjøres det for to veier mot åndlig visdom. Den første, som kan kalles «The Mystical Path», kan gås av alle som føler seg kallet. Dens prinsipper finnes i alle mystiske tradisjoner/ innenfor alle store religioner.

Den andre, som kan kalles «The Esoteric Path», anbefales ikke til alle ettersom den krever bestemte kvaliteter og forberedelser som kan være vanskelig å oppnå. I teosofisk tradisjon krever denne veien tilknytning til en visdomsmester (Master of the Wisdom).

Underveis, og/eller etterpå, er det åpent for kommentarer og diskusjon rundt tematikken.

Sted: Utsiktsveien 3, 1466 Strømmen og Zoom. 

Tid: søndag 7. april kl. 17.15

Etter foredraget har vi enkel bevertning, og det åpnes opp for dialog. Synspunkter og meninger presentert av foredragsholder og andre i løpet av programmet representerer ikke nødvendigvis Teosofisk Samfunn.

Har du spørsmål om arrangementet eller trenger hjelp til å komme inn på Zoom, ta kontakt med Hildi på mob. tlf: 413 94 122.

Vel møtt!